teamet VÅRT

Emil Asbjornslett

Emil har en bakgrunn i bedriftsøkonomi, oppstart, import og salg mot sportsbransjen. Men en lidenskap for entreprenørskap og en karismatisk natur er Emil en naturlig leder som drømmer om å bringe selskapet til nye høyder.

Fredrik Pedersen

Med bakgrunn fra produksjon av foto og kommersiell film har Fredrik en brennende interesse for markedsføring. Med en positiv og kreativ holdning jobber Fredrik hver dag med at alle til slutt skal kjenne merkevaren Heat Experience.

Rasmus Fannemel

Rasmus har en mastergrad i industriell design fra NTNU. Med fordypning i mellomlagsplagg, ett øye for detaljer og et kreativt sinn jobber Rasmus for å sikre at funksjonaliteten og kvaliteten på våre produkter er i toppsjiktet.

Heat Experience er lokalisert i Trondheim, Norge. Byen representerer et perfekt klima for brukere av varmeplagg. Grunnen til at vi startet dette prosjektet var en mangel på tilbydere av varmeplagg av høy nok kvalitet, tilpasset det norske markedet. Heat Experience er satt sammen av en gruppe unge entreprenører med forskjellig teoretisk og praktisk bakgrunn. En av oss har mastergrad i utvikling av kretskort og Bluetooth-teknologi. En annen har mastergrad i produktutvikling med spesialisering innen mellomlagsplagg til bruk i Barentshavet. Utover dette har vi erfaring i oppstart og drift av liten bedrift, markedsføring og produksjon av markedsmateriell. Med disse kvalifikasjonene er vi forberedt på å løse utfordringene som kommer. 

HAR DU SPØRSMÅL?