Morten Brekke fra Mitt Jaktblad er en erfaren friluftsmann, som har jobbet med jakt, fiske og friluftsliv gjennom 20 år. Her deler han sine beste tips til kalde destinasjoner.

Rib-båttur på Svalbard
Trianglet Longyearbyen - Barentsburg - Pyramiden er et kjempegodt utgangspunkt for båtvante. Kombinert med snøskuter og ski kan denne ruta by på spektakulære, arktiske opplevelser.

Tradisjonell fangst på Grønland
Sørspissen av Grønland byr på ekstremt klima, men også unike fangstmuligheter – spesielt for de som er interessert i tradisjonelle fangstmetoder. Området er rikt på naturressurser, men fattig på infrastruktur - lei en innfødt guide og lær de gamle fangstmetodene.

Kanopadling i Canada
Fly til Yellow Knife, Canada, og test padleferdigheter og overlevelseskunnskap gjennom lange turer gjennom elver og stryk. Prøv samtidig røyefisket i Great Slave Lake, som kan huse opptil 15 år gamle fisker.

Fottur i Yukon
MacKenzie-fjellene er for de mest fjellvante fotturistene blant oss - ta utgangspunkt i byen White Horse, og bruk noen uker på å utforske det massive fjellområdet, som rager nesten 3000 meter over havet.