1.jpg
_S9A5908.jpg
cover_image_torbj__rn_1024.jpg
1.jpg

#heatexperience


 Lei av å fryse om vinteren? Vi har løsningen på ditt problem!

SCROLL DOWN

#heatexperience


 Lei av å fryse om vinteren? Vi har løsningen på ditt problem!

VI HAR LANSERT BATTERIDREVNE VARMESÅLER

heat experience varme såle hjemmeside.jpg

Med komfort i fokus har vi tatt våre varmesåler til neste nivå. Kos deg ute i vinter uten å bli kald på beina — Varmesålene kan nå kjøpes gjennom DNBs plattform Startskudd til -45% rabattert pris, og de første 150 parene leveres før jul. Salget er godt i gang å det er lurt å være rask om man vil være med på den første leveransen.


fri frakt nettside.png
 
 


Instagram

_S9A5908.jpg

produkt


produkt


adf77dcf1a30e91399cd48ab2ef5f8f4_original.jpg

HVA ER VARMEPLAGG?

Varmeplagg er klær med innsydde karbontråder som varmes opp av en ekstern energikilde. Varmeplagg har vært på markedet lenge og er spesielt populært blant MC-førere. De fleste varmeplagg som blir brukt av MC-førere kan kobles til motorsykkelens strømuttak og trekke energi fra batteriet. Det fins også en hel del andre produkt som kan trekke energi fra eksterne batterier. Varmeplagg er hovedsakelig designet til å varme opp kjernen av kroppen og de store muskelgruppene.

VÅR VISJON

Teamet vårt har kunnskapen til å realisere vår visjon om å utvikle teknologien og designe nye produkt skreddersydd for friluftsentusiaster og vi skal ut i det Europeiske markedet allerede høsten 2017. Selskapet har nylig fått 100 000 NOK fra Innovasjon Norge, ett statlig fond til for å motivere og hjelpe innovative grundere  i oppstartsfasen. Vi har brukt mesteparten av pengene på å utvikle prototyper til vår første produksjon av det vi kaller «baseproduktene» våre.


VÅR TEKNOLOGI

Vår teknologi er basert på de nyeste karbonfibertrådene dekt i brannsikkert materiale. Våre standard batterier har 6000mAh og forsikrer at varmeplaggene holder brukeren varm i opptil 10 timer per ladning. Om man ønsker ekstra batterier er det mulig å bestille til en rimelig penge. Vi ønsker å produsere med best mulig kvalitet fra dag én og bruker derfor anerkjente kvalitetsleverandører slik som 3M Thinsulate Insulation og YKK glidelåser i våre produkter.

THINSULATE INSULATION

The original thin, light and warm synthetic insulation. 3M™ Thinsulate™ Insulation was invented to make living life in every season more enjoyable. Since then, we’ve chipped away at the boundaries and bulk that prevent pure, unbridled joy of the outdoors
thinsulate-logo.png

Ofte stilte spørsmål:

 

Hva skjer om noe blir galt med vesten min?

Hos oss har du to års garanti på vest og batteri. Dersom noe blir galt med vesten reparerer eller bytter vi produktet. Vi selger også separate batterier, så dersom batteriet er mye brukt og modent for å skiftes ut etter garantiperioden, kan du kjøpe nytt batteri til vesten din.

Tåler vesten å bli våt?

Ja, det er ingen fare om vesten blir våt, vesten kan også vaskes i vaskemaskin dersom man tar ut batteriet. Om vesten er våt vil den også «tørke seg selv» med den integrerte varmefunksjonen. Er det dårlig vær anbefaler vi uansett å bruke vesten under en vanntett jakke.

Hvor lang tid tar det å lade batteriene?

Dersom man benytter den medfølgende «veggladeren» lades batteriet fra tomt til fullt på ca. 4 timer. Dersom man benytter billaderen lades batteriet fra tomt til fullt på ca. 2,5 timer.

Hva skjer med batteriet om det er kaldt ute?

Li-ion batterier tappes raskere om de oppbevares i kalde omgivelser. Vi har plassert batteriet inne i vesten og nær kroppen slik at det ikke utsettes for hard kulde under bruk. På denne måten holder batteriets levetid som normalt, selv når det er veldig kaldt ute.

Hvordan oppleves størrelsene på vestene?

Vi har brukt Europeisk størrelsesguide, det gjør at størrelser oppleves som «normale». Om du f.eks vanligvis bruker størrelse M fra andre Norske leverandører av friluftsklær, anbefaler vi M/L. Dersom vesten ikke passer kan den byttes i en annen størrelse, du må da selv dekke fraktkostnadene.

Hvor lenge holder varmen?

Heat Experience varmevest har 3 forskjellige varmenivåer. Det mest brukte nivået er det laveste, som holder varmen i 10-timer ved fulladet batteri. Vi anbefaler å bruke det høyeste nivået kun i kortere perioder for å tørke det innerste laget eller få opp kroppstemperaturen for så å «trappe ned». Det høyeste nivået varmer i 5 timer. Opplevd brukstid er ofte lengre enn 10 timer da man stort sett ikke benytter seg av varmen når man er i aktivitet.

 


produkttester

cover_image_torbj__rn_1024.jpg

Om oss


Om oss


teamet VÅRT

Emil Asbjornslett

Emil har en bakgrunn i bedriftsøkonomi, oppstart, import og salg mot sportsbransjen. Men en lidenskap for entreprenørskap og en karismatisk natur er Emil en naturlig leder som drømmer om å bringe selskapet til nye høyder.

Fredrik Pedersen

Med bakgrunn fra produksjon av foto og kommersiell film har Fredrik en brennende interesse for markedsføring. Med en positiv og kreativ holdning jobber Fredrik hver dag med at alle til slutt skal kjenne merkevaren Heat Experience.

Rasmus Fannemel

Rasmus har en mastergrad i industriell design fra NTNU. Med fordypning i mellomlagsplagg, ett øye for detaljer og et kreativt sinn jobber Rasmus for å sikre at funksjonaliteten og kvaliteten på våre produkter er i toppsjiktet.

Heat Experience er lokalisert i Trondheim, Norge. Byen representerer et perfekt klima for brukere av varmeplagg. Grunnen til at vi startet dette prosjektet var en mangel på tilbydere av varmeplagg av høy nok kvalitet, tilpasset det norske markedet. Heat Experience er satt sammen av en gruppe unge entreprenører med forskjellig teoretisk og praktisk bakgrunn. En av oss har mastergrad i utvikling av kretskort og Bluetooth-teknologi. En annen har mastergrad i produktutvikling med spesialisering innen mellomlagsplagg til bruk i Barentshavet. Utover dette har vi erfaring i oppstart og drift av liten bedrift, markedsføring og produksjon av markedsmateriell. Med disse kvalifikasjonene er vi forberedt på å løse utfordringene som kommer. 

HAR DU SPØRSMÅL?